L’oreal telescopic -old best friend

Mereu vreau sa incerc alte produse si uit de cele care le foloseam in trecut si le adoram…ei, ceva de genul am patit si cu acest rimel pe care l-am folosit inca de cand am descoperit produsele de machiaj:l-am folosit, am incercat altceva,iar l-am folosit si tot asa, dar de fiecare data ma intorc cu drag la el.

Rimelul Telescopic, de la L’oreal, caci despre el este vorba, este foarte bun in alungirea genelor, avand o perie extrem de subtire si de flexibila care permite aplicarea produsului de la baza genelor , fiind atat de subtire ca e aproape imposibil sa te murdaresti cand il folosesti. Culoarea e foarte intensa ( eu il am in varianta extra black) si rezista pe gene pana la 10 ore fara sa lase acele punctulete inestetice sub ochi, cel rezistent la apa fiind si mai bun dar extrem de greu de demachiat.Pe cel in varianta waterproof l-am purtat cand am fost mireasa si a rezistat de dimineata pana dimineata urmatoare foarte, foarte bine, mai ales ca au fost si cateva momente lacrimogene.

Are si un punct slab…ca mna nu poate fi perfect… daca il aplici intr-un strat mai gros sau de doua ori are tendinta sa lipeasca genele si sa le dea un aspect incarcat, in rest e perfect.

Voi l-ati incercat? ce parere aveti despre acest rimel ?

 

Be beautiful!!!

Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *