Cat de importanta e baza de machiaj?

Ca sa incepem cu inceputul trebuie sa stabilim ce este baza de machiaj, care mai este denumita si primer. Baza de machiaj sau primerul este o crema care se aplica inaintea oricarui produs de make-up, dupa crema, si are rolul de a nivela ridurile fine, de a matifia tenul, estompeaza porii dilatati si, cel mai important ajuta machiajul sa reziste pe ten un timp indelungat, fara sa ” curga” sau sa se intinda.

Personal nu folosesc acest produs zilnic pentru ca nu vreau sa imi incarc tenul dar, atunci cand am un eveniment, cand am de ascuns cate un monstrulet cu coarne iesit pe piele sau,  pur si simplu cand stiu ca nu am cum sa imi retusez machiajul pana seara. Ma ajuta foarte mult sa imi estompez porii care sunt destul de vizibili fara acest mic truc.

Eu am primere de la L’oreal, de la Benefit si de la Elf. Ca sa fac o comparatie, cel de la Elf este cel mai ieftin, cam 30 de lei, este destul de bun dar din punctul meu de vedere are un miros insuportabil.Cel de la Benefit este foarte bun din punctul meu de vedere poate cel mai bun din cate am testat dar are un pret astronomic pentru o cantitate atat de mica de produs: aproximativ 280 de lei pentru 44 de ml. Cel de la L’oreal este „best of both worlds” fiindca are o calitate foarte buna, rezista foarte bine pe ten, matifiaza si in plus are un pret foarte bun. Eu l-am gasit pe emag.ro la 33 de lei, varianta de 35 de ml.

Voi folositi baza de machiaj? Care va place cel mai mult?

Be beautiful,

Elena

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *