Tendinte make-up iarna 2017-2018

Sezonul rece al acestui an vine, indraznet, cu o explozie de culoare, glitter si forme. Va propun sa experimentam impreuna tendintele acestui sezon, pentru ca, pana la urma este machiaj si daca nu ne sta bine sau nu ne place putem sa il stergem imediat.

MACHIAJUL TENULUI:

Iluminatorul, aplicat pe partea superioara a obrazului, pe arcada si pe varful nasului, este cel mai bun prieten al nostru iarna asta. De asemenea conturarea pometilor si a nasului este inca in trend si in plus ne faca fata sa arate mult mai „sculptata”.

MACHIAJUL OCHILOR:

Sezonul acesta ochii nostri trebuie sa straluceasca! Putem folisi cu incredere glitter, gene false supradimensionate,sau daca suntem putin mai curajoase, putem incerca ‘graphic eyes’, care sunt alegerea multor designeri. Putin gloss pe pleoapa mobila creeaza un aspect „wet”, foarte indraznet. De asemena vestitul „cut crease” este in continuare un must have al acestui sezon.

MACHIAJUL BUZELOR

Reaplicarea rujului dupa fiecare sorbitura de cafea nu mai este necesara, deoarece trendul buzelor perfect conturate ii cedeaza locul celor in degrade, sau de „buze muscate”, sangerii.

Nuantele de rosu, visiniu, sunt vedetele sarbatorilor acestui an!

Ce parere aveti de aceste trenduri? Ce va place si ce nu ati purta niciodata?

Be beautiful!!!

     Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *